Es porten a terme estudis i projectes en dos àmbits ben diferenciats, la gestió del medi natural i la gestió dels residus.
L’objectiu és donar resposta a les necessitats que la gestió i la conservació de la biodiversitat plantegen a planificadors i gestors del medi, i treballar en la gestió dels residus generats mitjançant l’avaluació i la planificació dels processos de recollida i tractament dels residus sòlids urbans.
Estudis que marquen les línies d’actuació per a l’elaboració dels plans de gestió d’un espai. L’objectiu és concretar les accions que es portaran a terme per millorar les condicions ambientals del medi.
Instrument aplicable a finques forestals amb l’objectiu de facilitar la gestió sostenible, millorar la rendibilitat i fer compatibles els elements productius, socials i ambientals dels terrenys forestals.
Inventaris de flora, i estudi i seguiment d’espècies vegetals.
Disseny i execució de diferents tècniques d’anàlisi i seguiment de les poblacions de fauna, que permetin planificar accions per la seva gestió o recuperació.
Disseny i senyalització de recorreguts en zones d’interès natural i cultural, amb l’objectiu de regular-ne l’ús públic, potenciant i difonent els seus valors.
Instruments per protegir, gestionar i ordenar elements patrimonials i paisatgístics: espècies protegides, arbres singulars, hàbitats d’interès, etc. Estan concebuts com a eines de suport a la planificació territorial.
Estudis on s’analitzen els fluxos dels residus i l’eficiència de la seva recollida, i permeten planificar-ne la gestió d’una manera eficaç, amb l’objectiu de reduir la generació de residus.
Enfront d’un dels problemes socials més importants dels nostres temps, com és la generació i el tractament dels residus, apostem per la implantació de nous sistemes de recollida que fomentin la reducció en la generació i avancin cap a l’objectiu final del residu zero.