Obaga

OBAGA

PRESENTACIÓ

La societat actual basa el seu desenvolupament en un model científic i tecnològic que avança vertiginosament, sovint sense incorporar el respecte pel medi ambient. El dret al desenvolupament s’ha d’exercir de manera que respongui equitativament a les necessitats ambientals i de progrés de les generacions futures.

La protecció del medi ambient ha de constituir part integrant d’aquest procés de desenvolupament i no pot considerar-se de manera aïllada.

Previous Next

OBAGA

Obaga Serveis Ambientals es troba ubicada a Sant Celoni, a l’extrem nord est de la comarca del Vallès Oriental. Es tracta d’un territori singular, enmig dels espais naturals del Montseny i del Montnegre i a la vora de la Tordera.

Alhora, la seva situació geogràfica privilegiada, al bell mig de l’eix mediterrani de comunicacions, n’ha afavorit el desenvolupament de les infraestructures i la ubicació d’una potent industria química. Això converteix Sant Celoni i el conjunt del Baix Montseny en un territori fràgil alhora de trobar un equilibri entre el manteniment dels seus valors patrimonials i el desenvolupament de l’actual model de societat.

L'EQUIP

Som un equip pluridisciplinar de professionals del sector mediambiental, dotat d'una xarxa de col·laboradors i en contacte amb el món acadèmic, cosa que ens permet adaptar-nos a les particularitats de cada projecte i aconseguir la màxima eficiència i qualitat en el treball.